Het Troephuis na 75 jaar intensief gebruik hoognodig aan vernieuwing toe. Helpt u ook mee?

Beste vriend(in) van de IJsselgroep,

Zoals u in de Vrienden Nieuwsbrief van januari heeft kunnen lezen, is het Troephuis na 75 jaar intensief gebruik hoognodig aan vernieuwing toe. Het gebouw is niet meer te onderhouden en voldoet niet meer aan de huidige eisen.

Er is een fraai plan gemaakt waarin het oude gebouw – behalve de schoorsteen – gesloopt wordt, en vervolgens herbouwd in zijn huidige vorm en met de behoud van de uitstraling!

De IJsselgroep en het Stichtingsbestuur (de eigenaar van het gebouw) hebben begin maart het dappere besluit genomen om het verbouwingsplan dit najaar te gaan uitvoeren. Maar, daarmee zijn alle financiele buffers verdwenen en is de continuïteit van de groep niet voldoende verzekerd. Hiervoor is minimaal € 15.000 nodig. Dat bedrag willen wij als Vrienden bij elkaar brengen!

Wilt u de IJsselgroep ondersteunen met uw donatie? Ga dan naar de website waar u meer informatie aantreft over de verbouwing en de wijze waarop u kunt doneren. Er wordt hierbij een onderscheid gemaakt naar particulier versus ondernemer. Tevens is het inschrijfformulier bij deze mail gevoegd. De vorm van de donatie is dusdanig dat de fiscus meehelpt! Deze actie loopt tot 1 juli a.s.

Wij rekenen op u, met padvindersgroet,

De Gemzenpatrouille uit 1978

Bert Meerstadt, Hans Middelkoop, Johan Koops, Peter Simoons, Pieter de Roos en Peter-Paul Steenbergen

Bekijk de brief

Vorige Bericht Volgende Bericht